TUNDRA rrokje e qetë 600x00, 600x1200
Pllakë TMYKONOS 50*250 e punuar me dorë
Model francez SAHARA
Travertini MARVEL VEIN 600x600 dhe 600x1200
Rreth Produktit Tonë
salla e shfaqjes 2
Show room i Nex-Gen

Prodhuesi i pllakave

rreth nesh

NEX-GEN Building Materials Co., Ltd ndodhet në Foshan, Guangdong, Kinë.Që nga themelimi i kompanisë në vitin 2010, ajo ka siguruar vazhdimisht dizajnimin e produkteve, procesin e prodhimit, kontrollin e cilësisë, logjistikën dhe shërbimin ndaj klientit në të gjitha aspektet.Përveç pllakave prej porcelani dhe qeramike, NEX-GEN po ofron vazhdimisht materiale të ndryshme ndërtimi, si SPC, LVT, mozaik dhe dollapë banjosh dhe aksesorë, për të përmbushur të gjitha nevojat e klientëve për ndërtimin e shtëpisë.

Shiko me shume
lajme RRETH Pllakës
produkt HOT
Produkte të veçanta