TUNDRA мазен зафат 600x00, 600x1200
Плочка TMYKONOS 50*250 рачно изработена
Француски модел SAHARA
MARVEL VEIN големина 600x600 и 600x1200 травертин
За нашиот производ
изложбена соба 2
Некс-ген изложбена сала

Производител на плочки

за нас

NEX-GEN Building Materials Co., Ltd се наоѓа во Фошан, Гуангдонг, Кина.Од основањето на компанијата во 2010 година, таа континуирано го обезбедува дизајнот на производите, процесот на производство, проверката на квалитетот, логистиката и услугите на клиентите од сите аспекти.Покрај порцелан и керамички плочки, NEX-GEN постојано обезбедува различни градежни материјали, како што се SPC, LVT, мозаик и кабинет за бања и додатоци, за да ги задоволи сите потреби на клиентите за изградба на домови.

Види повеќе
новости ЗА Плочка
ТОПЛ производ
Карактеристики производи